Recension

Bugaboo Donkey3 Mono – växer med familjen

Du som både bär på barn och packning vet hur svårt det kan vara att få det hela att gå ihop när du är ute och går. Med Bugaboo Donkey3 Mono har du den bästa av förvaringar och flexibilitet för att dra både ditt barn och det tunga lasset av väskor eller påsar. En ännu större fördel är att vagnen kan konverteras till en syskonvagn om du skulle få fler barn och vill slippa köpa ytterligare en barnvagn.

Detta inlägg innehåller annonslänkar från Babyshop,

Recension: Bugaboo Donkey3

Duovagnen som både är smidig och kraftfull kan köpas som färdigmatchad eller du kan få den skräddarsydd efter egna behov. Vagnen passar nyfödda och vidare ända upp till 4-åringar där maxvikten är 22 kg per sittdel. Barnvagnen har både sittdel, liggdel, sufflett och chassi. Den har också många större och mindre förvaringsutrymmen så att telefon, plånbok och nycklar kan ligga säkert och lättåtkomligt. Handla varor, ta med en babyväska eller lägg shoppingpåsen stadigt och tryggt i vagnen samtidigt som ditt eller dina barn har rikligt med plats och komfort.

Läs hela recensionen av Bugaboo Donkey3

Betyg

Bästa pris på Bugaboo Donkey3

En packåsna på hjul

Namnet på Bugaboo Donkey3 Mono antyder om att det är en riktig packåsna som rymmer mycket och som samtidigt styrs lätt och snabbt tack vare den lätta vikten och de smidiga anordningarna. I övrigt har barnvagnen en stilfull look som passar alla smaker och behov. Med tre små klick har monovagnen blivit duovagn och du är redo för framtidens familjeliv.