Recension

Bumbostol & Bumbopotta från Bumbo

Bumbo är ett välkänt märke när det kommer till barn och babytillbehör. Det är en tillverkare som tänker på ergonomi och säkerhet och denna potta är inget undantag. Här har man tagit fram en design som gör att barnet sitter stabilt redan från tidig ålder på pottan. Det är höga kanter runtom hela sitsen med avbrott för benen.

Detta inlägg innehåller annonslänkar från Babyland, Jollyroom, Babyshop, Litenleker, Stor & Liten, Åhlens,

Bumbopottan från Bumbo

Pottan rekommenderas att användas från 18 månaders ålder upp till 36 månader. När det är dags för barnet att gå från potta till att lära sig att gå på toaletten följer sitsen ändå med. Det får barnet att känna igen sig i situationen och känna sig trygg på toaletten. Sitsen tas alltså av från pottan och placeras på toalettens sits. På så sätt kan barnet tryggt sitta på toaletten utan rädsla för att ramla ned. Samtidigt kan den undre delen användas som pall, antingen för barnet att enklare ta sig upp på toaletten eller för att nå upp till handfatet efter toalettbesöket.

Bumbopottan är tillverkad av hög kvalitét som gör att den håller länge. Med tanke på dess flera funktioner kan den dessutom vara med under många år vilket gör den än mer hållbar. Pottan har en bredd på 34,5 cm, en höjd på 33,5 cm och ett djup på 23 cm.

Recension: Bumbopotta

Pottan har en bredd på 34,5 cm, en höjd på 33,5 cm och ett djup på 23 cm. Vikten uppgår till 1,7 kilo vilket gör den enkel och smidig att förflytta vid behov. Med den nätta storleken kan även barnet själv ta fram pottan eller pallen om den behöver det. Pottan är tvåfärgad med en bas av vit och där sitsen och detaljer är av en annan färg. Den finns i bland annat grå/vit och rosa/vit.

Läs hela recensionen av Bumbopotta

Betyg

Bästa pris på Bumbopotta

Bumbostolen från Bumbo

Med hjälp av denna babysitter ges ditt barn möjligheten att vara delaktig i vardagen på ett helt nytt sätt. Babysittern har utformningen av en skålad pall som är ergonomiskt utformad och har höga kanter och ett ryggstöd anpassat efter ryggen på småbarn. Med denna utformning sitter ditt barn bekvämt redan från 4 månaders ålder eller när barnet är stabilt i nacken. Bumbo babysitter är även utrustad med ett bälte som har ett smidigt snabbspänne så att ditt barn sitter säkert. Denna stol kan enkelt flyttas med så att barnet kan sitta där resterande familj befinner sig och på så sätt hänga med i sin omgivning. Den kan användas både inomhus och utomhus och bäras mellan olika rum. Utformningen på babysittern gör att den står stabilt på plant underlag utan risk för att välta.

Designen är diskret och har runda, mjuka former så att den inte heller utgör någon skaderisk för barnet. Stolen finns i flera olika färger.

Av säkerhetsskäl bör babysittern inte användas i vatten då dess stabilitet försämras, samt att den inte bör användas på upphöjda ytor så som bord då skaderisken ökar. Babysittern har en vikt på 1,5 kg, är 23 cm hög, 37 cm bred och 37 cm lång. Barnet bör inte lämnas utan uppsikt i babysittern.

Recension: Bumbostol

Materialet som har använts är plast vilket är enkelt att hålla rent. Man kan torka rent kladd eller läckage från blöjan eller skölja av hela stolen i duschen. För att underhålla barnet ytterligare i sin babysitter kan man köpa till ett lekbord från samma tillverkare. Detta lekbord monteras direkt på babysittern och barnet får möjlighet att nå leksaker, napp eller flaska på egen hand.

Läs hela recensionen av Bumbostol

Betyg

Bästa pris på Bumbostol