Recension av Beemoo toalettsits för barn

Vår roll som förälder är att underlätta vårt barns utveckling, samtidigt som vi låter dem utforska och upptäcka på egen hand. En av de sakerna som är grundläggande under de första levnadsåren är att lära dem gå på toaletten eller pottan och bli torra från sin blöja. Dock är det väldigt individuellt när detta sker, det kan vara alltifrån 1 års ålder upp till 4-5 åringar, men oavsett hur gammalt ditt barn är när ni ska försöka sluta med blöjan är en toalettsits för barn extremt smidig under processen.

Vi vill verkligen rekommendera detta paket med toalettsits samt toalettpall från Beemoo, den är komfortabel för barnet med ergonomisk sits, anti slip och stänkskydd. Eftersom att man dessutom får en perfekt pall att ställa vid såväl toaletten som handfatet underlättar man för barnet att på egen hand kunna springa in och gå på toa eftersom att det i början kommer väldigt snabbt innan din lilla har lärt sig känna igen sina signaler när kiss eller bajs kommer.

Eftersom vi själva har testat olika modeller på toalettsitsar för barn har vi upptäckt att den modellen Beemoo erbjuder med ett högre ryggstöd är att föredra, detta eftersom att balansen inte alltid riktigt finns där hos de mindre barnen och den ger därmed ett extra stöd. Och en pall är helt enkelt obligatoriskt i badrummet när man vill hjälpa sitt barn att göra saker på egen hand.

Betyg

Bästa pris på Beemoo toalettsits för barn

Så här beskriver butikerna Beemoo toalettsits för barn

Jollyroom

En potta från Beemoo med en smart antiglidfunktion så att den inte åker iväg när ditt barn ska sätta sig! Pottan har ett stänkskydd framtill och ett ryggstöd baktill så att ditt barn sitter bekvämt under tiden.Du får även med Beemoos praktiska pall med antiglidfunktion både ovan- och undertill, vilk...

Läs hela hos Jollyroom