Recension av Didriksons Boardman Fodrat Regnställ

Detta är ett komplett regnställ med både jacka och byxa som effektivt står emot såväl vind som vatten. Insidan är täckt med ett mjukt foder av fleece som gör setet bekvämt att ha på sig samtidigt som det står emot kyla och kan användas långt in på hösten och milda vinterdagar. Det utvändiga materialet är slitstarkt för att kunna användas för aktiv utomhuslek.

På byxorna är ett liv fastsytt som enkelt håller byxorna på plats. Livet knäpps med hjälp av en dragkedja och har en västliknande form. Byxorna är även försedda med förstärkning på knäpartiet som är extra utsatt för slitage. Jackan har även en vattentät huva som kan justeras i storlek alternativt tas av helt och hållet. Både jacka och byxa är försedda med reflexer, på benslut och ärmar är reflexerna i 360 grader, liksom i midjan på jackan. Därtill finns även ytterligare reflexer på byxans högra ben och på huvan bak.

Fördelar
  • Reflexer för ökad säkerhet vid lek utomhus i mörkret
  • Fodrat set så att jacka och byxa kan användas en längre tid på året
  • Förstärkta knäpartier som ökar byxans livslängd
Nackdelar
  • Livet som är fastsytt på byxan går inte att justera i omkrets
  • Rekommenderas att ej tvättas i maskin

Betyg

Bästa pris på Didriksons Boardman Fodrat Regnställ

Så här beskriver butikerna Didriksons Boardman Fodrat Regnställ

Jollyroom

Boardman är ett vatten- och vindtätt regnställ från Didriksons som har utsetts till bäst i test. Modellen har svetsade sömmar och är tillverkad i Galon®. Regnstället är slitstarkt och har ett mjukt och skönt fleecefoder som håller ditt barn varm och torr. Jackan har en avtagbar huva som kan justeras...

Läs hela hos Jollyroom