Recension av JaBaDaBaDo Nattlampa Moln

Denna nattlampa är perfekt för dig som söker en enklare modell men som fyller själva funktionen av ett behagligt och tryggt ljus som kan skina ner över din lilla älskling hela natten. Med dess klassiska modell passar den in i de flesta barnrum och kommer att vara ditt barns alldeles egna stjärna som vakar över hen hela natten och skapar ett lugnt och tryggt ljus som inte stör sömnen men som samtidigt ger exakt tillräckligt med ljus för att mörkret inte ska kännas skrämmande.

Precis som med alla JaBaDaBaDo’s produkter är det givetvis helt giftfri och tillverkad för barn i alla aspekter och kommer att göra nattningen så otroligt mycket lättare och mysigare för dig och ditt barn. Vi vill varmt rekommendera detta lysande moln för dig som vill ha en enklare modell på nattlampa som ditt barn kommer att älska lika mycket som du.

Fördelar
  • Sprider ett mjukt behagligt ljus som inte stör insomning eller nattsömn.
  • Batteridriven så går att placera i sängen utan att den blir varm. Går även att koppla in med USB-sladd vid exempelvis nattygsbordet.
  • Tillverkad i giftfri plast.
Nackdelar
  • Är en enkel modell, saknar därför möjlighet att spela ljud och andra tillbehör. Något som långt ifrån alla söker dock.
  • Har ingen timer utan tänds och släcks med en liten knapp.

Bästa pris på JaBaDaBaDo Nattlampa Moln

BabyV
229 kr

Så här beskriver butikerna JaBaDaBaDo Nattlampa Moln

Relaterade recensioner till JaBaDaBaDo Nattlampa Moln

Lanaform Luftfuktare Moony

Denna fantastiska nattlampa har inte bara en otroligt mysig ledprojicering med s...

Läs recensionen av Lanaform Luftfuktare Moony
ZAZU Nattlampa PAM

ZAZU Nattlampa PAM är faktiskt en personlig favorit hos många av oss på redaktio...

Läs recensionen av ZAZU Nattlampa PAM