Recension av Mini Rodini Dashing Dog ryggsäck

Mini Rodini gör det igen, med sin gula Dashing Dog ryggsäck har de skapat en stor favorit hos såväl oss vuxna på redaktionen som hos våra barn. De är idag för de flesta kända som ett av våra favoritmärken som alltid levererar hög kvalitet och mysiga designer med mjuka härliga färger och söta tryck.

Inför hösten när våra små ska börja skola och förskola är det alltid en härlig tradition hos många av oss att köpa en ny ryggsäck, nya pennor, skrivhäften, lim och allt annat som behövs för att vara redo för ett nytt år av lärdom och pyssel. Därför vill vi passa på att tipsa om denna praktiska, rymliga och söta ryggsäck som ert barn garanterat kommer att älska lika mycket som vi.

Ryggsäcken Dashing Dog har ett mycket rymligt huvudfack och ytterfack med YKK-dragkedjor för att det aldrig ska krångla eller gå sönder samt två sidofack i nättyg för flaskor och annat som ska vara lättillgängligt. Den har vadderade axelremmar samt rem att spänna över bröstkorgen för att den ska vara skön att bära även lite längre sträckor och vadderad bas och rygg för att skydda innehållet i väskan.

En stor fördel är också att den är mycket lätt att tvätta av med ett våt trasa eller våtservett samt går att slänga in i tvättmaskinen på 40 grader om den har varit med om läckage i väskan eller smutsiga lekar som hör barndomen till.

Därför vill vi varmt rekommendera denna härliga ryggsäck som kommer att hålla i flera år framöver och kan därför både säljas vidare eller ärvas av småsyskon eller kompisar. Ett riktigt prisvärt köp helt enkelt!

Betyg

Bästa pris på Mini Rodini Dashing Dog ryggsäck

Så här beskriver butikerna Mini Rodini Dashing Dog ryggsäck

Babyshop

Små utforskare är redo att gå ut på äventyr med denna Dashing Dog Ryggsäck i Gul från miljövänliga svenska märket Mini Rodini. – Rymligt huvudfack med en innerficka med dragkedja. – Ett ytterfack med dragkedja. – YKK-dragkedjor. – Justerbara, vadderade axelremmar. – Rem över bröstkorgen för extra st...

Läs hela hos Babyshop