Recension av Petite Chérie Rabbitland åkpåse

Petite Chérie är ett av de mest valda märken bland småbarnsföräldrar idag, detta gäller även deras otroligt fina och värmande åkpåsar som passar för såväl höst och vår men även kallare vinterdagar. Det yttersta lagret skyddar mot vind, regn och snö medan det varma gosiga fleecefodret håller ditt barn varmt och tryggt. Eftersom att dess polyesterstoppning är sytt med vertikala sömmar över hela åkpåsen håller den även formen år efter år och kan enkelt tvättas i tvättmaskin, något vi småbarnsföräldrar uppskattar extremt efter t.ex. blöjläckage, kräkfester och allmänt kladd som ofta uppstår magiskt när barn är i farten.

Petite Chérie har åkpåsar i oändligt många mönster, färger och med roliga, mysiga och söta motiv för att ni ska kunna hitta den perfekta för just er stil och smak och håller alltid väldigt hög kvalitet till ett mycket förmånligt pris. Det är inte bara hos oss det är en välkänd favorit utan den rekommenderas även av småbarnsföräldrar landet över och av experter som gett denna åkpåse mer än väl godkänt tack vare dess sköna komfort och skyddande förmåga.

Fördelar
  • Åkpåsen passar de flesta modeller och märken på barnvagnar, den har givetvis även hål för fempunktsbälte.
  • Går enkelt att dra upp dragkedja hela vägen.
  • Finns i många olika färger och mönster.
  • Billigt pris, och du får verkligen mycket för pengarna.
  • Åkpåsen har även en teddypälskantad luva som fångar upp regn och snö.
Nackdelar
  • Är lite mindre i modellen och passar barn ungefär upp till 2 år.
  • Är inte optimal för de allra kallaste delarna av vårt land där det kan krypa ner mot 40 minusgrader, men är mer än väl tillräckligt varm för de flesta som inte bor längst i norr.

Bästa pris på Petite Chérie Rabbitland åkpåse

Jollyroom
299 kr

Så här beskriver butikerna Petite Chérie Rabbitland åkpåse

Jollyroom

En läcker åkpåse från Petite Chérie, med fluffig teddypäls och varm stoppning. Med denna åkpåse kan ditt barn åka med stil hela vintersäsongen. Åkpåsen är universell och passar de flesta barnvagnarna på marknaden. Petite Chéries åkpåse är utformad i ett yttertyg i polyester som är vind- och vattena...

Läs hela hos Jollyroom

Relaterade recensioner till Petite Chérie Rabbitland åkpåse

Voksi Classic+ Multi-funktionell Åkpåse

Voksi Classic+ Multi-funktionell är en given vinnare i våra tester av åkpåsar, s...

Läs recensionen av Voksi Classic+ Multi-funktionell Åkpåse
Bozz Ergo Åkpåse

Bozz Ergo åkpåsen är det perfekta valet för din bebis då den är helt fodrad i lå...

Läs recensionen av Bozz Ergo Åkpåse