Recension av PO.P WeatherPRO vinteroverall

Polarn O Pyret har i många, många år varit en stor favorit hos föräldrar över hela landet, även hos oss på redaktionen då deras vinterplagg är testvinnare år efter år och detta med rätta. Deras PO.P WeatherPRO vinteroverall är helt perfekt för att ge ditt barn möjlighet att leka och vara ute på äventyr i snö och kall väderlek utan att någonsin behöva bli nedkyld eller blöt. Den är inte bara helt vind- och vattentät utan genererar en otroligt skön värme även när barnet sitter stilla länge i snö och slask, tack vare dess heltejpade sömmar och snölås vid ärm- och benslut kan barnet lätt hitta på vilka bus och lekar som helt utan att ni behöver gå hem för att byta om till torra varma kläder då denna vinteroverallen håller timme efter timme på lekplatsen eller förskolegården.

Modellen är som Polarn O Pyrets andra kläder helt anpassad efter barnets komfort, därför går den enkelt att justera i midjan och har förböjda ärmar och knän samt skydd vid dragkedjans slut för att skydda den ömtåliga, mjuka lilla hakan och kinderna mot kall och hård metall.

Ingen kan ha undgått hur pass hög kvalitet Polarn O Pyret alltid levererar och vill ni ge ert barn en av vinterns bästa overallen är detta ett givet val, ni kommer garanterat aldrig att behöva trösta ett barn på grund av för kalla kläder då denna vinteroverallen helt enkelt har allt ni söker gällande skydd, värme och komfort.

Denna produkt är med i Bästa vinteroverallen 2020 - Håll värmen i alla väder.

Fördelar
 • Har hög andningsförmåga, slitstyrka och är helt vattentät.
 • Genererar värme vid stillasittande lekar och andas optimalt vid rörelse och när barnet svettas vid rörliga aktiviteter.
 • Har 3M-reflexer som gör barnet synligt i 360 grader.
 • Har en avtagbar huva som lätt går att ta av med tryckknappar för optimal säkerhet.
 • Är impregnerad med BIONIC-FINISH ECO för giftfri vatten- och smutsavvisning.
 • Vinteroverallen är förstärkt över rumpan för att barnet ska kunna sitta ner längre stunder utan att bli kall och blöt.
 • Innerfodret är tillverkat i återvunnet material för minimal klimatpåverkan.
  • Nackdelar
   • Innerfoder är inte löstagbart, dock något som inte efterfrågas så ofta då vinteroverallen är till för att alltid vara varm.
   • Ligger lite högre i pris, men är 100 procent värd investeringen för ditt barns bästa.

Betyg

Bästa pris på PO.P WeatherPRO vinteroverall

Polarn O. Pyret

Så här beskriver butikerna PO.P WeatherPRO vinteroverall

Polarn O. Pyret

Varm vadderad vind- och vattentät overall, perfekt för aktiva vinteräventyr. Overallens säte har extra förstärkt tyg och ett fleecefoder som ger extra värme när barnet sitter ned. Både overallens midja, ärm- och benslut är elastiska för skön passform. Ärmar och ben är dessutom förböjda för bättre rö...

Läs hela hos Polarn O. Pyret

Relaterade recensioner till PO.P WeatherPRO vinteroverall

Reima Stavanger Vinteroverall

Denna solklara etta för vinteroverallen 2020 är en av våra personliga favoriter ...

Läs recensionen av Reima Stavanger Vinteroverall
Kuling Veriber Vinteroverall

Veriber vinteroverall från Kuling är en helt perfekt overall för vinterlek och b...

Läs recensionen av Kuling Veriber Vinteroverall
Vinteroverall vadderad baby turkos

Overallen har 10 000 vattenpelare vilket innebär att barnet kan såväl sitta och...

Läs recensionen av Vinteroverall vadderad baby turkos