Recension av Reima Stavanger Vinteroverall

Denna solklara etta för vinteroverallen 2020 är en av våra personliga favoriter på redaktionen, med extremt bra vindtäthet, andningsförmåga, passform och värmande funktion är denna overall ett givet val om du vill ge ditt barn möjlighet att leka, utforska och upptäcka natur och utemiljöer på ett optimalt sätt. Med ett yttre skyddande lager, förstärkning vid knä och rumpa samt ett skönt inre foder är detta en vinteroverall som passar för såväl flera timmars utelek på förskola eller lekplats men är även lika skön att gosa in sig i barnvagnen med under långa vinterpromenader.

Alla sömmarna är heltejpade och vinteroverallen har även snölås för att inte en minsta droppen regn eller snö ska leta sig in och kyla ner den lilla kroppen, därför är den optimal för såväl mindre som större barn oavsett om man sitter ner och leker på blött och kallt underlag eller vill springa runt, klättra och leka- den håller helt enkelt för alla typer av aktiviteter och barn. Eftersom att den har en rak men rymlig modell med justerbar midja går den att anpassa helt efter ditt barns kropp och önskan om passform, detta är även riktigt bra för att kunna anpassa den efter årstid. Då lager på lager är det bästa sättet att klä ett barn för att skapa en skön värme kan du både använda overallen vid den första riktigt kalla höstdagen men även när det ligger snö i midvintertid tack vare dess anpassningsförmåga.

Den har även en skön luva med löstagbar fuskpälskant som skyddar mot små retande snöflingor och smått regn som annars lätt kan leta sig in i den mjuka, ömtåliga lilla ansiktet. Luvan är självklart även löstagbar med knappar och lossnar lätt om barnet exempelvis skulle fastna i en gren eller lekställning för optimal säkerhet.

Så vill du ge ditt barn den allra bästa vinteroverallen kan du absolut köpa just Reima Stavanger som även finns i flera olika härliga nyanser och färger att välja mellan.

Denna produkt är med i Bästa vinteroverallen 2020 - Håll värmen i alla väder.

Fördelar
  • Har BIONIC-FINISH EDO ytbehandling som är vatten- och smutsavvisande helt utan farliga ämnen.
  • Andas extremt bra för att släppa ut svett och hålla en bra temperetur.
  • Har slitstarka fothällor som håller flera säsonger.
  • Skön komfort med justerbar midja.
  • Helt vattentät med heltejpade sömmar och snölås vid ärm- och benslut.
  • Är otroligt snygg och mysig i design och färgval.
  • Kvalitén är så pass bra att den håller säsong efter säsong och kan lätt ärvas ned till nästa syskon när första barnet har växt ur den.
Nackdelar
  • Ligger lite högre i pris, är dock värd varenda krona enligt såväl föräldrar som experter som haft den som Bäst i test- vinnare flera år i rad.
  • Tar snabbt slut i vissa webbutiker tack vare högt köptryck.

Betyg

Bästa pris på Reima Stavanger Vinteroverall

Så här beskriver butikerna Reima Stavanger Vinteroverall

Babyland

Bäst i Test 2018! Reimatec-vinteroverall från Reima. Overallen är tillverkad i ett slitstarkt, vindtätt Duraplus-material som andas och passar i alla väder för alla typer av aktiviteter. Alla sömmar är tejpade och vattentäta, inte en droppe kommer igenom ens under timslånga lekar i snön....

Läs hela hos Babyland
Jollyroom

Stavanger är en klassisk Reimatec®-vinteroverall som utsetts till bäst i test 2018 och 2019. Overallen är tillverkad av ett slitstarkt och lättskött Duraplus-material som är både vind- och vattentätt samtidigt som det har bra andningsförmåga. Alla sömmar är tejpade för att hålla varenda droppe ute u...

Läs hela hos Jollyroom
Babyshop

Denna Reimatec® Stavanger Vinteroverall i Dark Yellow från det finska märket Reima, kommer att bli en klar favorit den här säsongen. – Från märkets höst-och vinterkollektion. – Vattentät 12 000 mm. – Andningsförmåga 8,000 g/m2/24h. – Vindtät. – Fluorokarbonfritt vatten- och smutsavvisande BIONIC-FIN...

Läs hela hos Babyshop
Stor & Liten

Bäst i Test 2018! Reimatec-vinteroverall från Reima. Overallen är tillverkad i ett slitstarkt, vindtätt Duraplus-material som andas och passar i alla väder för alla typer av aktiviteter. Alla sömmar är tejpade och vattentäta, inte en droppe kommer igenom ens under timslånga lekar i snön....

Läs hela hos Stor & Liten

Relaterade recensioner till Reima Stavanger Vinteroverall

PO.P WeatherPRO vinteroverall

Polarn O Pyret har i många, många år varit en stor favorit hos föräldrar över he...

Läs recensionen av PO.P WeatherPRO vinteroverall
Kuling Veriber Vinteroverall

Veriber vinteroverall från Kuling är en helt perfekt overall för vinterlek och b...

Läs recensionen av Kuling Veriber Vinteroverall
Vinteroverall vadderad baby turkos

Overallen har 10 000 vattenpelare vilket innebär att barnet kan såväl sitta och...

Läs recensionen av Vinteroverall vadderad baby turkos