Recension av Topcom KS-4249

Väljer du Topcom KS-4249 när du köper babyvakt väljer du en av de bästa som finns på marknaden idag, men alla önskvärda funktioner kommer du att bli 100 procent nöjd. Du får inte bara en riktigt bra ljudkvalitet för att lätt kunna höra barnet hela tiden utan du får även en kamera och en skärm med optimalt upplösning och ljudupptag för att få en komplett överblick i hela barnrummet. Det är en förstklassig babyvakt som är värd varenda krona.

En väldigt stor fördel för dig med fler barn är dessutom att du kan köpa till fler enheter som gör det möjligt att ha en babyvakt för varje barn även om de sover i olika rum. Du kopplar samman dessa och kan då se alla dina barn på samma skärm och kan i lugn och ro fokusera på det du behöver om kvällar, nätter och när barnet behöver vila på dagen. Kamerorna går även att montera på väggar, i taket eller där du helst önskar för att få en riktigt bra överblick och vinkel som skapar trygghet för både dig och barnet när du än önskar.

Denna produkt är med i Bästa babyvakten 2021 - Trygghet och koll när barnet sover.

Fördelar
  • Topcom KS-4249 har kamera och mikrofon som gör att du både ser och hör barnet hela tiden, du kan därför direkt se om barnet vaknar eller bara gnyr lite i sömnen. En stor fördel gentemot babyvakter med enbart enheten med ljudupptag då det kan vara svårt att urskilja vilket ljud som indikerar att du behöver gå in och vilket som enbart är lite sömnljud.
  • Du kan koppla ihop flera enheter som gör att du kan se och höra alla barnen i hemmet utan att behöva ha flera olika set med babyvakter för varje rum.
  • Extremt bra ljud och skärmupplösning, du ser och hör därför helt utan störningar.
Nackdelar
  • Har du svårt att slita dig från att titta på din bebis? Ja då kanske du sitter och tittar på skärmen hela tiden istället för att göra det du faktiskt vill och behöver. Ofta är det dock en vanesak och man kommer med tid att släppa den oron.
  • Ligger lite högre i pris än andra babyvakter med enbart ljudupptag.

Betyg

Bästa pris på Topcom KS-4249

Så här beskriver butikerna Topcom KS-4249

Jollyroom

Topcom KS-4240 är utrustad med mörkerseende och röstaktivering som gör att du kan känna dig 100% avslappnad. Nu kan du både se och höra ditt barn på avstånd och se allt som händer under din bebis sömn.- Videomontitor- Digital kommunikation- Utmärkt ljud- och videokvalitet- Räckvidd utomhus; 250 mete...

Läs hela hos Jollyroom
Babyland

Topcom KS-4240 digital babymonitor med videobild, så att du kan både se och höra ditt barn....

Läs hela hos Babyland

Relaterade recensioner till Topcom KS-4249

Motorola Babymonitor MBP481 Video

Motorolas babyvakter går som smör bland föräldrar idag, tack vare dess förstklas...

Läs recensionen av Motorola Babymonitor MBP481 Video
Padwico Babyvakt 850

Denna otroligt prisvärda babyvakt är ett mycket populärt val bland många föräldr...

Läs recensionen av Padwico Babyvakt 850
Angelcare AC327

Angelcare AC327 är en av de mest omtyckta babyvakterna som finns idag, då den ha...

Läs recensionen av Angelcare AC327
CAPiDi Babyvakt Babyalarm

När du köper CAPiDi’s babyvakt får du en smidig, enkelt men riktigt bra babyvakt...

Läs recensionen av CAPiDi Babyvakt Babyalarm