Recension av Tula Free-to-grow bärsele

Tula är en av de stora favoriterna bland de som dagligen använder bärsele istället för barnvagn och rekommenderas av såväl experter som föräldrar och oss på redaktionen. Vi har själva valt Tula till såväl våra bebisar som lite större barn då deras Free-to-grow fungerar redan från nyfödd upp till ca. 20 kg och är därför ett optimalt val för dig som vill investera i en ergonomisk, snygg och hållbar bärsele som hela familjen kommer att älska. Tack vare dess justerbara design kan du använda den direkt på BB och ända tills dess att barnet är ca. 3 år. Detta är en av de överlägset bästa bärselarna som finns på marknaden och du som köper den kommer garanterat att bli ytterligare en passionerad Tula-älskare.

Den har ett brett höftbälte och vadderade axelband som ger stabilitet och skön avlastning för rygg och axlar samt en ergonomisk sittpanel så att barnets höfter och kropp får precis rätt placering oavsett ålder. Därför anser vi att Tula Free-to-grow är ett köp vi varmt vill rekommendera oavsett om ni ska köpa den till en nyfödd eller ett lite äldre barn.

Denna produkt är med i Bästa bärselen 2020 - Bär ditt barn ergonomiskt och smidigt.

Fördelar
  • Behöver inget spädbarnsinlägg utan anpassas enkelt med justering av sittpanel.
  • Det följer med en avtagbar luva som skyddar och håller barnets huvud på plats om hen somnar eller behöver lugn och trygghet på offentliga platser.
  • Går att bära både framtill och på ryggen.
  • Finns i otroligt många vackra, härliga och fina mönster och färger.
  • Går att tvätta i tvättmaskin.
  • Har ett mycket högt andrahandsvärde och köper du en limited edition kan värdet även stiga avsevärt.
Nackdelar
  • Går ej att bära barnet framåt.
  • Har du en kropp storlek större kan du behöva köpa till ett extend-bälte.

Betyg

Bästa pris på Tula Free-to-grow bärsele

Så här beskriver butikerna Tula Free-to-grow bärsele

Babyshop

Turkos Tula Explore bärsele från Baby Tula. – Kroppspanelen justeras i 3 breddinställningar för ett ergonomiskt läge från nyfött till småbarn.– Justerbar nackkudde ger stöd till barnets huvud och nacke när du sover.– Vadderade axelband för optimal nack- och axelkomfort.– Snabb och enkel justering fö...

Läs hela hos Babyshop
Jollyroom

Explore är en smidig och ergonomisk bärsele från Tula. Bärselen är kan användas i tre bärpositioner: framåtvänd, inåtvänd och på ryggen. Positionerna är ergonomiskt utformade för ditt barns höft och ryggrad. Du kan använda bärselen från dess att ditt barn är nyfött och upp till 20 kg – inget spädbar...

Läs hela hos Jollyroom

Relaterade recensioner till Tula Free-to-grow bärsele

YEMA CLICK by Jeremy Scott Baby Carrier Wings

Denna prisvinnare är en av våra absoluta favoritselar på redaktionen, inte nog m...

Läs recensionen av YEMA CLICK by Jeremy Scott Baby Carrier Wings
Ergobaby Bärsele Embrace

Ergobaby Bärsele Embrace är en av de bästa bärselarna för din nyfödda bebis, med...

Läs recensionen av Ergobaby Bärsele Embrace